| id: | 30796 |
|---|---|
| Title: | Обгрунтування вибору Sous Vide-апаратів для забезпечення технологічного процесу виробництва ресторанної продукції за Sous Vide-технологією |
| Authors: | Іваніщева О. А. |
| Keywords: | технологія, Sous Vide, інновації, обладнання, ресторанна продукція, показники якості, експлуатація |
| Date of publication: | 2025-01-17 14:39:52 |
| Last changes: | 2025-01-17 14:39:52 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | У статті висвітлено особливості застосування технології Sous Vide, основні переваги перед іншими способами теплової обробки, вплив її на якість ресторанної продукції. Розглянуто основні види Sous Vide-апаратів, принцип їх роботи, обґрунтовано критерії вибору конкретних типів Sous Vide для закладів ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30796 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : зб. наук. пр. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 25 верес. 2023 р. Вінниця, 2023. Ч. 2. С. 180-187 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30796.pdf Size : 499847 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |