| id: | 30788 |
|---|---|
| Title: | Conceptual principles of ethnic restaurants = Концептуальні засади діяльності ресторанів етнічного спрямування |
| Authors: | Riabenka M. O., Ivanishcheva O. A. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, послуги, концепції, тренди, італійська кухня |
| Date of publication: | 2025-01-16 17:10:45 |
| Last changes: | 2025-01-16 17:10:45 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Ресторанне господарство є динамічною та висококонкурентною галуззю сфери обслуговування. Тому пошук нових та утримання постійних споживачів продукції та послуг закладів ресторанного господарства є важливою проблемою на сьогоднішній день. У статті проаналізовано сукупність ресторанів з італійською кухнею у місті Вінниця, висвітлено особливості їх функціонування та фактори, які формують їх конкурентоздатність: асортимент продукції, комплекс основних та додаткових послуг. Визначено концептуальні засади діяльності ресторанів етнічного спрямування, що дасть можливість прогнозувати успішну господарську діяльність закладу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30788 |
| Publication type: | Стаття у закордонних наукових виданнях |
| Publication: | Scientific World Journal. 2023. Iss. 19, Part 2. Р. 38-42. DOI: 10.30888/2663-5712.2023-19-02-042 |
| In the collections: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30788.pdf Size : 1427787 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |