| id: | 30718 |
|---|---|
| Title: | Застосування екологічних інновацій у діяльності закладів ресторанного господарства України |
| Authors: | Рябенька М. |
| Keywords: | екологічні інновації, еко-тренди, ресторан, ресторанне господарство, індустрія гостинності |
| Date of publication: | 2025-01-16 11:06:44 |
| Last changes: | 2025-01-16 11:06:44 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | У статті розглянуто застосування екологічних інновацій у діяльності закладів ресторанного господарства. Доведено, що перед впровадженням екологічних інновацій, важливо проводити ретельний аналіз потенційних переваг та недоліків. Важливо також пам`ятати, що екологічні інновації повинні бути спрямовані на вирішення конкретних проблем та підвищення ефективності роботи ресторану. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30718 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. II Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. С. 295-301 |
| In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30718.pdf Size : 688680 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |