| id: | 30708 |
|---|---|
| Назва: | Напої з відходів молокопереробного виробництва для оздоровчого харчування |
| Автори: | Фіалковська Л. В. |
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2025-01-16 10:25:09 |
| Останні зміни: | 2025-01-16 10:25:09 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | На сьогоднішній день в раціоні харчування населення України гостро відчуваються зміни складу продуктів і культури харчування. У зв’язку з цим актуальною є задача розробки функціональних харчових продуктів із використанням природної сировини. Зокрема, на основі продуктів переробки молока можна виготовляти широкий асортимент оздоровчих, лікувально-профілактичних та дієтичних продуктів. Аналіз переробки молочної сироватки показує, що проблема повного і раціонального її використання є і в наші дні, тому дослідження, переробка сироватки та пошук альтернативних способів її обробки як сировини для приготування сироваткових напоїв та інших продуктів заслуговує на увагу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30708 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : зб. наук. пр. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 05 лют. 2024 р. Запоріжжя, 2024. С. 70 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30708.pdf Розмір : 258720 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |