| id: | 30708 |
|---|---|
| Title: | Напої з відходів молокопереробного виробництва для оздоровчого харчування |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2025-01-16 10:25:09 |
| Last changes: | 2025-01-16 10:25:09 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | На сьогоднішній день в раціоні харчування населення України гостро відчуваються зміни складу продуктів і культури харчування. У зв’язку з цим актуальною є задача розробки функціональних харчових продуктів із використанням природної сировини. Зокрема, на основі продуктів переробки молока можна виготовляти широкий асортимент оздоровчих, лікувально-профілактичних та дієтичних продуктів. Аналіз переробки молочної сироватки показує, що проблема повного і раціонального її використання є і в наші дні, тому дослідження, переробка сироватки та пошук альтернативних способів її обробки як сировини для приготування сироваткових напоїв та інших продуктів заслуговує на увагу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30708 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : зб. наук. пр. ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 05 лют. 2024 р. Запоріжжя, 2024. С. 70 |
| In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30708.pdf Size : 258720 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |