| id: | 30655 |
|---|---|
| Назва: | Розробка інноваційної технології салатів для профілактики йододефіциту у ЗРГ м. Житомира (за матеріалами кафе «Русалка») |
| Автори: | Губарєв Г. Л. |
| Ключові слова: | комплексний заклад ресторанного господарства, виробнича програма, технологічна картка, морський салат |
| Дата публікації: | 2025-01-15 13:01:03 |
| Останні зміни: | 2025-01-15 13:01:03 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В сучасному світі все більше людей приділяють увагу здоровому способу життя і, як наслідок, відбувається популяризація вегетаріанської кухні в закладах ресторанного господарства або її окремих елемнентів. Головна відмінність вегетаріанського столу – це легкість приготування страв, проте продукти, що входять до складу страв, є значно дорожчими. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30655 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 51 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30655.pdf Розмір : 4807639 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |