| id: | 30614 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва сметани 15 % з використанням стабілізуючих систем (на матеріалах ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») |
| Автори: | Орищишина Х. Р. |
| Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва сметани, стабілізуючі системи |
| Дата публікації: | 2025-01-15 12:01:54 |
| Останні зміни: | 2025-01-15 12:01:54 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва сметани 15 % з використанням стабілізуючих систем. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30614 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 49 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30614.pdf Розмір : 4274074 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |