| id: | 30612 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва пастеризованих вершків (на матеріалах ПРАТ «Хмельницька маслосирбаза») |
| Authors: | Назарук І. І. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологія виробництва пастеризованих вершків, порошок моркви та гарбуза |
| Date of publication: | 2025-01-15 12:00:16 |
| Last changes: | 2025-01-15 12:00:16 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва пастеризованих вершків шляхом їх збагачення порошками моркви та гарбуза. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30612 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30612.pdf Size : 3981482 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |