| id: | 30611 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва шоколадних виробів з використанням регіональної сировини – сушеної вишні (на матеріалах кафе-піцерії «Мрія») |
| Authors: | Навроцька Б. А. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва шоколадних виробів, сушені вишні |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:59:20 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:59:20 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва шоколадних виробів з використанням регіональної сировини – сушеної вишні. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30611 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 54 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30611.pdf Size : 5009971 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |