| id: | 30604 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування страв японської кухні шляхом додавання регіональної сировини (на матеріалах доставки японської кухні та піци «OKIDOKI» ) |
| Authors: | Олійник В. В. |
| Keywords: | страви японської кухні, регіональна, рецептура, запечені роли |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:52:39 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:52:39 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Метою роботи є удосконалення технології приготування страв японської кухні шляхом додавання регіональної сировини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30604 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 35 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30604.pdf Size : 3301801 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |