| id: | 30603 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва борошняних кулінарних виробів (на матеріалах ресторану «LA П՚єц» ) |
| Authors: | Бронзов Р. В. |
| Keywords: | борошняні кондитерські вироби, локшина, шпинат, рецептура |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:51:40 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:51:40 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Метою роботи є удосконалення технології виробництвa борошняних кулінарних виробів з використанням шпинату. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30603 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30603.pdf Size : 4220951 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |