| id: | 30601 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва морозива з використанням пряно-ароматичної сировини (за матеріалами ресторану «Brewmen») |
| Authors: | Форня Д. Г. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва морозива, пряно-ароматична сировина |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:49:33 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:49:33 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Обґрунтовано особливості розробки технології виробництва морозива з використанням пряно-ароматичної сировини та рекомендовано до впровадження. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30601 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 56 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30601.pdf Size : 5128395 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |