| id: | 30600 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва зефіру (за матеріалами ресторану «Brewmen») |
| Authors: | Самчук А. І. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва зефіру, рослинна сировина |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:47:23 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:47:23 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Визначена харчова цінність зефіру яблучно-лимонного та вершково-ягідного. Порівнюючи зі стандартною харчовою цінністю зефіру, потрібно відмітити, що новий асортимент, за рахунок використання натуральних складників таких як горіхи, суниці та інші складові, змінив і харчову цінність та калорійність. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30600 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 51 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30600.pdf Size : 4806250 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |