| id: | 30599 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва сиров’ялених ковбас (за матеріалами ФГ «Подільська марка») |
| Authors: | Прокопов І. О. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, сиров’ялені ковбаси, рослинна сировина |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:31:09 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:31:09 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Впроваджено удосконалення технологію виробництва сиров’ялених ковбас на основі м’яса курчат-бройлерів з використанням природних речовини з консервуючою здатністю, а саме екстракту шишкоягід ялівцю, меду та сумаху з метою поповнення асортименту делікатесної продукції виробами більш доступної цінової категорії. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30599 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30599.pdf Size : 4231100 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |