| id: | 30598 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва безалкогольних напоїв з додаванням пряної зелені (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія») |
| Автори: | Ковальчук В. В. |
| Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, рецептура, пряна зелень, безалкогольні напої |
| Дата публікації: | 2025-01-15 11:29:56 |
| Останні зміни: | 2025-01-15 11:29:56 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Науково обґрунтовано необхідність використання пряної зелені при приготуванні безалкогольних напоїв, розроблено інноваційну технологію приготування безалкогольного напою з додаванням пряної зелені та рекомендовано до впровадження. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30598 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30598.pdf Розмір : 4275990 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |