| id: | 30598 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва безалкогольних напоїв з додаванням пряної зелені (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія») |
| Authors: | Ковальчук В. В. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, рецептура, пряна зелень, безалкогольні напої |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:29:56 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:29:56 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Науково обґрунтовано необхідність використання пряної зелені при приготуванні безалкогольних напоїв, розроблено інноваційну технологію приготування безалкогольного напою з додаванням пряної зелені та рекомендовано до впровадження. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30598 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30598.pdf Size : 4275990 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |