| id: | 30597 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва пастили (за матеріалами кафе-піцерії «Мрія») |
| Автори: | Дудар Н. А. |
| Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, пастила, рослинна сировина |
| Дата публікації: | 2025-01-15 11:26:15 |
| Останні зміни: | 2025-01-15 11:26:15 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Удосконалено технологію виробництво пастили, заміна традиційної рецептури на габузово-кизилове пюре з додаванням льону та заміна цукру на мед. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30597 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30597.pdf Розмір : 4454385 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |