| id: | 30596 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва ковбасних виробів з використанням пряно-ароматичної сировини |
| Автори: | Гурський П. Ю. |
| Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, лікарська ковбаса, пряності |
| Дата публікації: | 2025-01-15 11:25:22 |
| Останні зміни: | 2025-01-15 11:25:22 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Розглянуто матеріали наукових досліджень та прийнято рішення застосування для виготовлення вареної ковбаси місцевих пряно-ароматичних приправ природного походження, а саме: коріандр, часник, кмин. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30596 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30596.pdf Розмір : 4271067 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |