| id: | 30596 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва ковбасних виробів з використанням пряно-ароматичної сировини |
| Authors: | Гурський П. Ю. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, лікарська ковбаса, пряності |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:25:22 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:25:22 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Розглянуто матеріали наукових досліджень та прийнято рішення застосування для виготовлення вареної ковбаси місцевих пряно-ароматичних приправ природного походження, а саме: коріандр, часник, кмин. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30596 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 48 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30596.pdf Size : 4271067 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |