| id: | 30595 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва бісквітних тортів (за матеріалами кав’ярні «Еkler») |
| Authors: | Ільїн Д. В. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, амарантове борошно, бісквітний торт |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:24:22 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:24:22 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Обґрунтовано актуальність використання сумішей пшеничного, амарантового борошна у складі бісквітних тортів. У своєму складі борошно містить важливі мікронутрієнти - незамінні амінокислоти, мінеральні речовини, вітаміни. У такому готовому бісквітному продукті суттєво збільшилась кількість незамінних амінокислот, вітамінів групи В, ненасичених жирних кислот у порівнянні з бісквітом основним із пшеничного борошна. Встановлено, що біологічна цінність білка амарантового борошна на 18% вище, ніж пшеничного, завдяки високому вмісту лізину, тирозину, фенілаланіну, ізолейцину, що потенційно підвищує біологічну цінність борошняних кулінарних виробів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30595 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30595.pdf Size : 4266565 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |