| id: | 30593 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва хліба з пшеничного борошна (за матеріалами пекарні) |
| Автори: | Бабидорич М. Ю. |
| Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, рецептура, гречане борошно, хлібобулочні вироби |
| Дата публікації: | 2025-01-15 11:22:25 |
| Останні зміни: | 2025-01-15 11:22:25 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Внесення гречаного борошна різних видів у кількості від 5 до 15% надавало позитивний вплив на якість хліба з пшеничного борошна вищого ґатунку – питомий обсяг збільшувався в середньому на 13 – 22%, пористість на 3 – 5%, кількість балів зростала на 10 – 60% порівняно з показниками якості хліба із суміші, приготовленої із пшеничного борошна та можна рекомендувати для виробництва хлібобулочних виробів із сумішей пшеничного та гречаного борошна. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30593 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30593.pdf Розмір : 4430475 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |