| id: | 30592 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас (за матеріалами ТОВ «Козятинський м՚ясокомбінат») |
| Автори: | Швачко В. О. |
| Ключові слова: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, лікарська ковбаса, ізолят горохового протеїну |
| Дата публікації: | 2025-01-15 11:21:34 |
| Останні зміни: | 2025-01-15 11:21:34 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Обґрунтовано доцільність використання в технології виробництва вареної ковбаси «Лікарська» ізолят горохового протеїну як вологоутримуючого компонента та джерела легкозасвоюваного рослинного білка. Розроблено рецептуру вареної ковбаси «Лікарська ласунка».Встановлено можливість введення ізоляту горохового протеїну до фаршу у кількості до 15,0 % без змін органолептичних показників. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30592 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30592.pdf Розмір : 4415173 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |