| id: | 30592 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас (за матеріалами ТОВ «Козятинський м՚ясокомбінат») |
| Authors: | Швачко В. О. |
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, лікарська ковбаса, ізолят горохового протеїну |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:21:34 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:21:34 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Обґрунтовано доцільність використання в технології виробництва вареної ковбаси «Лікарська» ізолят горохового протеїну як вологоутримуючого компонента та джерела легкозасвоюваного рослинного білка. Розроблено рецептуру вареної ковбаси «Лікарська ласунка».Встановлено можливість введення ізоляту горохового протеїну до фаршу у кількості до 15,0 % без змін органолептичних показників. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30592 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30592.pdf Size : 4415173 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |