| id: | 30590 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології приготування кондитерських виробів діабетичного призначення (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс») |
| Автори: | Коген М. Ю. |
| Ключові слова: | пісочне печиво, рослинні інгредієнти, рецептура, кондитерський виріб «Шортберд» |
| Дата публікації: | 2025-01-15 11:19:13 |
| Останні зміни: | 2025-01-15 11:19:13 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Розроблено нову рецептуру кондитерських виробу «Шортберд» діабетичного призначення, та визначено особливості приготування інноваційної страви. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30590 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30590.pdf Розмір : 4479405 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |