| id: | 30590 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування кондитерських виробів діабетичного призначення (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс») |
| Authors: | Коген М. Ю. |
| Keywords: | пісочне печиво, рослинні інгредієнти, рецептура, кондитерський виріб «Шортберд» |
| Date of publication: | 2025-01-15 11:19:13 |
| Last changes: | 2025-01-15 11:19:13 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Розроблено нову рецептуру кондитерських виробу «Шортберд» діабетичного призначення, та визначено особливості приготування інноваційної страви. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30590 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 47 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30590.pdf Size : 4479405 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |