| id: | 30557 |
|---|---|
| Title: | Система управління трудовими ресурсами в закладах ресторанного господарства та шляхи її оптимізації (за матеріалами Фізичної особи-підприємця Хардіної Наталії Михайлівни, кафе-бар «Марсель», м. Вінниця) |
| Authors: | Франчук О. |
| Keywords: | управління трудовими ресурсами, заклади ресторанного господарства |
| Date of publication: | 2025-01-14 21:17:15 |
| Last changes: | 2025-01-14 21:17:15 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Мета дослідження. Мета даної кваліфікаційної роботи полягає у вивченні існуючої системи управління трудовими ресурсами кафе-бару «Марсель», визначення основних проблем та розробка рекомендацій щодо її оптимізації. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30557 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30557.pdf Size : 1260105 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |