| id: | 30507 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування страв з використанням біологічно активних добавок (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма «Дівасал», ресторація «Влтава», м. Вінниця) |
| Authors: | Войтко Д. |
| Keywords: | біологічно активні добавки, страви, меню, ресторан, збагачувачі, крупи |
| Date of publication: | 2025-01-14 17:44:17 |
| Last changes: | 2025-01-14 17:44:17 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Збалансоване, якісне харчування в сучасних умовах є важливим чинником профілактики захворювань та зміцнення здоров’я населення України. Дієвим засобом зміцнення захисних властивостей організму людини є споживання продуктів підвищеної харчової цінності, що містять білки, харчові волокна, вітаміни, мінеральні речовини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30507 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30507.pdf Size : 6105674 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |