| id: | 30481 |
|---|---|
| Назва: | Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів = Вasics of quality control and food safety management |
| Автори: | Фіалковська Л. В. |
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2025-01-13 19:11:48 |
| Останні зміни: | 2025-01-13 19:11:48 |
| Рік видання: | 2020 |
| Аннотація: | Дисципліна «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» включена до блоку професійно-орієнтованих дисциплін навчального плану підготовки бакалаврів за спеціальностями 181 «Харчові технології» і спрямована на опанування організації управління якістю продукції, що гарантує її високі споживчі властивості, а також зменшення втрат сировини, слід віднести до першочергових завдань, враховуючи вартість сировини і беручи до уваги значення харчових продуктів для забезпечення потреб населення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30481 |
| Тип видання: | Робоча програма |
| Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 25 с. |
| Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30481.pdf Розмір : 601287 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |