| id: | 30481 |
|---|---|
| Title: | Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів = Вasics of quality control and food safety management |
| Authors: | Фіалковська Л. В. |
| Keywords: | технологія, якість, сировина |
| Date of publication: | 2025-01-13 19:11:48 |
| Last changes: | 2025-01-13 19:11:48 |
| Year of publication: | 2020 |
| Summary: | Дисципліна «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» включена до блоку професійно-орієнтованих дисциплін навчального плану підготовки бакалаврів за спеціальностями 181 «Харчові технології» і спрямована на опанування організації управління якістю продукції, що гарантує її високі споживчі властивості, а також зменшення втрат сировини, слід віднести до першочергових завдань, враховуючи вартість сировини і беручи до уваги значення харчових продуктів для забезпечення потреб населення. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30481 |
| Publication type: | Робоча програма |
| Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 25 с. |
| In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30481.pdf Size : 601287 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |