id: | 30469 |
---|---|
Title: | Товарознавство. Харчові продукти (розділ «Харчові продукти тваринного походження») = Science of commodities. Food products (sections «Food products of animal origin») |
Authors: | Шарко В. В., Василишина О. В. |
Keywords: | товарознавство, харчові продукти, продукти тваринного походження |
Date of publication: | 2025-01-13 18:21:15 |
Last changes: | 2025-01-13 18:21:15 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Завдання до лабораторних занять з дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» (Розділ «Харчові продукти тваринного походження») складено згідно з робочою програмою для здобувачів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та комерційна логістика» освітнього ступеня «бакалавр». Метою викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» є формування у здобувачів вищої освіти цілісно-структурованої системи знань, умінь та навичок щодо споживних властивостей, якості та асортименту харчових продуктів, чинників їх формування, контролю й зберігання у сферах виробництва, товаропросування та споживання. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30469 |
Publication type: | Завдання до практичних занять |
Publication: | : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 83 с. |
In the collections: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 30469.pdf Size : 780223 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|