| id: | 30441 |
|---|---|
| Назва: | Обладнання харчових виробництв = Food production equipment |
| Автори: | Крижак Л. М. |
| Ключові слова: | обладнання, харчові виробництва, обладнання харчових виробництв |
| Дата публікації: | 2025-01-13 16:06:53 |
| Останні зміни: | 2025-01-13 16:06:53 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Дисципліна «Обладнання харчових виробництв» включена до блоку професійно спрямованих дисциплін навчального плану підготовки бакалаврів галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» і має на меті формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань і набуття ними практичних вмінь у сфері харчових технологій. Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Обладнання харчових виробництв» спрямовані на те, щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання на практиці. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30441 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 31 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30441.pdf Розмір : 358420 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |