Репозиторій ВТЕІ
id: 30441
Назва: Обладнання харчових виробництв = Food production equipment
Автори: Крижак Л. М.
Ключові слова: обладнання, харчові виробництва, обладнання харчових виробництв
Дата публікації: 2025-01-13 16:06:53
Останні зміни: 2025-01-13 16:06:53
Рік видання: 2022
Аннотація: Дисципліна «Обладнання харчових виробництв» включена до блоку професійно спрямованих дисциплін навчального плану підготовки бакалаврів галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» і має на меті формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань і набуття ними практичних вмінь у сфері харчових технологій. Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Обладнання харчових виробництв» спрямовані на те, щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання на практиці.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30441
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 31 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30441.pdf Розмір : 358420 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити