| id: | 30441 |
|---|---|
| Title: | Обладнання харчових виробництв = Food production equipment |
| Authors: | Крижак Л. М. |
| Keywords: | обладнання, харчові виробництва, обладнання харчових виробництв |
| Date of publication: | 2025-01-13 16:06:53 |
| Last changes: | 2025-01-13 16:06:53 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Дисципліна «Обладнання харчових виробництв» включена до блоку професійно спрямованих дисциплін навчального плану підготовки бакалаврів галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» і має на меті формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань і набуття ними практичних вмінь у сфері харчових технологій. Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Обладнання харчових виробництв» спрямовані на те, щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання на практиці. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30441 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 31 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30441.pdf Size : 358420 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |