| id: | 30386 | 
|---|---|
| Назва: | Основи кулінарії = Fundamentals of сooking | 
| Автори: | Іваніщева О. А. | 
| Ключові слова: | кулінарія, методичні рекомендації, самостійна робота, форми завдань, критерії оцінювання | 
| Дата публікації: | 2025-01-10 16:19:23 | 
| Останні зміни: | 2025-01-10 16:19:23 | 
| Рік видання: | 2022 | 
| Аннотація: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Основи кулінарії» дозволять здобувачам комплексно використовувати набуті специфічні знання, об`єднувати їх у систему, розвивати уміння приймати самостійні рішення в конкретних виробничих ситуаціях; сприятимуть прищепленню їм відповідальності за якість виконання посадових обов’язків; визначенню шляхів використання отриманих знань для забезпечення стійкої, надійної і ефективної роботи закладів ресторанного господарства, забезпечення конкурентоспроможності продукції і послуг об’єкта. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30386 | 
| Тип видання: | Методичні рекомендації | 
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с. | 
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30386.pdf Розмір : 328870 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
| 
	 | |