| id: | 30386 |
|---|---|
| Title: | Основи кулінарії = Fundamentals of сooking |
| Authors: | Іваніщева О. А. |
| Keywords: | кулінарія, методичні рекомендації, самостійна робота, форми завдань, критерії оцінювання |
| Date of publication: | 2025-01-10 16:19:23 |
| Last changes: | 2025-01-10 16:19:23 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Основи кулінарії» дозволять здобувачам комплексно використовувати набуті специфічні знання, об`єднувати їх у систему, розвивати уміння приймати самостійні рішення в конкретних виробничих ситуаціях; сприятимуть прищепленню їм відповідальності за якість виконання посадових обов’язків; визначенню шляхів використання отриманих знань для забезпечення стійкої, надійної і ефективної роботи закладів ресторанного господарства, забезпечення конкурентоспроможності продукції і послуг об’єкта. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30386 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 22 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30386.pdf Size : 328870 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |