| id: | 30312 |
|---|---|
| Title: | Ресторанна справа = Restaurant business |
| Authors: | Пахомська О. . |
| Keywords: | освітній компонент, тематичний план, методичні рекомендації, завдання |
| Date of publication: | 2025-01-10 11:26:22 |
| Last changes: | 2025-01-10 11:26:22 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30312 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 31 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30312.pdf Size : 405473 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |