| id: | 30300 |
|---|---|
| Назва: | Енологія = Enologi |
| Автори: | Фіалковська Л. В. |
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина |
| Дата публікації: | 2025-01-10 10:39:36 |
| Останні зміни: | 2025-01-10 10:39:36 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань і практичних навичок з курсу «Енологія». Мета вивчення освітнього компоненту: ознайомлення майбутніх фахівців із технологією вин у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30300 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 23 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30300.pdf Розмір : 406453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |