| id: | 30256 | 
|---|---|
| Назва: | Вплив локальних продуктів на конкурентоспроможність ресторанів регіонів України | 
| Автори: | Постова В. В. | 
| Ключові слова: | ресторанний бізнес, локальні продукти, війна, гастротуризм, регіональні особливості | 
| Дата публікації: | 2025-01-06 13:22:45 | 
| Останні зміни: | 2025-01-06 13:22:45 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Стаття розглядає актуальну проблему ресторанного бізнесу - використання локальних продуктів. На основі проведеного аналізу визначено переваги та виклики такого підходу, а також сформульовано практичні рекомендації для ресторанів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30256 | 
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні | 
| Видавництво: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. ІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ. 2024. С. 285-293 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30256.pdf Розмір : 517797 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |