| id: | 30256 |
|---|---|
| Title: | Вплив локальних продуктів на конкурентоспроможність ресторанів регіонів України |
| Authors: | Постова В. В. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, локальні продукти, війна, гастротуризм, регіональні особливості |
| Date of publication: | 2025-01-06 13:22:45 |
| Last changes: | 2025-01-06 13:22:45 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Стаття розглядає актуальну проблему ресторанного бізнесу - використання локальних продуктів. На основі проведеного аналізу визначено переваги та виклики такого підходу, а також сформульовано практичні рекомендації для ресторанів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30256 |
| Publication type: | Стаття у нефаховому виданні |
| Publication: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. ІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ. 2024. С. 285-293 |
| In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30256.pdf Size : 517797 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |