| id: | 30253 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології чеських національних страв зі свинини | 
| Автори: | Іваніщева О. А. | 
| Ключові слова: | свинина, рулька, технологія. удосконалення, SousVidе, показники, якість | 
| Дата публікації: | 2025-01-06 12:44:53 | 
| Останні зміни: | 2025-01-06 12:44:53 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | У статті досліджено харчову цінність та властивості свинячої рульки, запропоновано шляхи удосконалення рецептури чеської страви з рульки, проаналізовано можливості застосування технології SousVide у процесі її приготування, розроблено технологічну документацію на удосконалену страву. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30253 | 
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні | 
| Видавництво: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. ІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. С. 146-153 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30253.pdf Розмір : 553425 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |