| id: | 30251 | 
|---|---|
| Назва: | Дослідження шляхів забезпечення якості сиров'ялених ковбас у процесі зберігання | 
| Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. | 
| Ключові слова: | в'ялені ковбаси, зберігання, якість, технології | 
| Дата публікації: | 2025-01-06 12:36:20 | 
| Останні зміни: | 2025-01-06 12:36:20 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Забезпечення якості сиров’ялених ковбас у процесі зберігання вимагає науково-обґрунтованого підбору стартових культур для їх виробництва, композицій фаршів з використанням безпечних добавок, використання антибактеріальних препаратів для покриття оболонок, що у комплексі продовжить термін зберігання сиров’яленої продукції. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30251 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 20 лют. 2024 р. Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 112-115 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30251.pdf Розмір : 1023102 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |