| id: | 30250 | 
|---|---|
| Назва: | Дослідження можливостей використання екстракту лаванди у технології вівсяного печива | 
| Автори: | Семко Т., Іваніщева О. | 
| Ключові слова: | вівсяне печиво, технологія, лаванда, екстракт, показники | 
| Дата публікації: | 2025-01-06 12:31:24 | 
| Останні зміни: | 2025-01-06 12:31:24 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Метою даного дослідження є визначення впливу різної консистенції екстракту лаванди та її сухоцвітів на органолептичні та фізико-хімічні показники вівсяного печива, розробка удосконаленої рецептури вівсяного печива з екстрактом лаванди та її сухоцвітів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30250 | 
| Тип видання: | Тези доповіді | 
| Видавництво: | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 24-25 жовт. 2024 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. С. 181-183 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30250.pdf Розмір : 1552998 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |