| id: | 30228 | 
|---|---|
| Назва: | Дослідження можливостей інноваційного обладнання AMC у ресторанних технологіях | 
| Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А., Пахомська О. В., Корчак М. І. | 
| Ключові слова: | ресторан, технології, режими, інновації, обладнання, інтелектуальні системи, конструкція, можливості | 
| Дата публікації: | 2025-01-06 10:55:11 | 
| Останні зміни: | 2025-01-06 10:55:11 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | У статті проаналізовано переваги інтелектуального посуду АМС для різних категорій користувачів, висвітлено особливості інтелектуальної системи приготування їжі AMC Premium Cooking System. У навчальній лабораторії технології ресторанної продукції Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ апробовано унікальні технологічні можливості системи при оптимальних температурах приготування та функції контролю часу приготування. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30228 | 
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України | 
| Видавництво: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. 2024. Вип. 24, Т. 2. С. 176-185 | 
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30228.pdf Розмір : 1073508 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |