| id: | 30214 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва ковбасних виробів з використанням горіхів (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма» Зерно», с. Іванівка, Вінницької області») |
| Автори: | Смоголюк А. |
| Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, м'ясна сировина, горіхи, ковбасні вироби |
| Дата публікації: | 2025-01-06 10:21:45 |
| Останні зміни: | 2025-01-06 10:21:45 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва ферментованих ковбасних виробів з використанням горіхів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30214 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30214.pdf Розмір : 5125468 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |