| id: | 30214 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва ковбасних виробів з використанням горіхів (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма» Зерно», с. Іванівка, Вінницької області») |
| Authors: | Смоголюк А. |
| Keywords: | технологія виробництва, рецептура, м'ясна сировина, горіхи, ковбасні вироби |
| Date of publication: | 2025-01-06 10:21:45 |
| Last changes: | 2025-01-06 10:21:45 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва ферментованих ковбасних виробів з використанням горіхів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30214 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30214.pdf Size : 5125468 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |