| id: | 30213 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «АверсаУкраїна», м. Вінниця») | 
| Автори: | Туровська О. | 
| Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, сир кисломолочний, КСБ, риб'ячий жир, сироп шипшини | 
| Дата публікації: | 2025-01-06 10:20:06 | 
| Останні зміни: | 2025-01-06 10:20:06 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, а саме технології виробництв сиру кисломолочного, збагаченого КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30213 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30213.pdf Розмір : 5009518 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |