| id: | 30213 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «АверсаУкраїна», м. Вінниця») |
| Authors: | Туровська О. |
| Keywords: | технологія виробництва, рецептура, сир кисломолочний, КСБ, риб'ячий жир, сироп шипшини |
| Date of publication: | 2025-01-06 10:20:06 |
| Last changes: | 2025-01-06 10:20:06 |
| Year of publication: | 2024 |
| Summary: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру, а саме технології виробництв сиру кисломолочного, збагаченого КСБ з додаванням риб’ячого жиру та сиропу шипшини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30213 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 30213.pdf Size : 5009518 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |