| id: | 30211 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування крафтового морозива (за матеріалами фізичної особи-підприємця Шелемби Інни Євгенієвни, кафе «Пікнік», м. Вінниця) |
| Автори: | Сандуляк Т. |
| Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, молочна сировина, фісташка, фісташкова паста, морозиво |
| Дата публікації: | 2025-01-06 10:11:04 |
| Останні зміни: | 2025-01-06 10:11:04 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Актуальністю роботи є удосконалення технології приготування крафтового морозива на матеріалах кафе «Пікнік». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30211 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 30211.pdf Розмір : 5760990 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |