| id: | 30175 | 
|---|---|
| Назва: | Кондитерське та пекарське мистецтво = Confectionery and baking art | 
| Автори: | Пахомська О. В. | 
| Ключові слова: | кондитерське та пекарське мистецтво, самостійна робота студентів, тематичний план, тема, асортимент | 
| Дата публікації: | 2024-12-30 11:27:27 | 
| Останні зміни: | 2024-12-30 11:27:27 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Самостійна робота з курсу «Кондитерське та пекарське мистецтво» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюєтьсястудентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі здобувачів передують лекції, на яких розглядаються базові та проблемні положення курсу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30175 | 
| Тип видання: | Методичні рекомендації | 
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 20 с. | 
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30175.pdf Розмір : 295464 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
| 
	 | |