| id: | 30173 | 
|---|---|
| Назва: | Гастрономічна Україна, як тренд розвитку регіональної самобутності та культурної спадщини | 
| Автори: | Пахомська О. В. | 
| Ключові слова: | українська кухня, гастротуризм, страва, регіон, локальна кухня, кулінарні традиції | 
| Дата публікації: | 2024-12-30 11:21:06 | 
| Останні зміни: | 2024-12-30 11:21:06 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | У статті досліджено найбільш популярні страви різних регіонів України. Подорожуючи Україною можна познайомитися з особливостями місцевої (локальної) кухні, кулінарними традиціями з метою дегустації унікальних страв та продуктів, властивих тільки для цієї місцевості. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30173 | 
| Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні | 
| Видавництво: | Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. II Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Вінниця, 17 жовт. 2024 р. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. С. 262-270 | 
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30173.pdf Розмір : 614330 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |