| id: | 30163 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування крем-брюле (за матеріалами фізичної особи-підприємця Арсе Марсель Феліксович, ресторан «Іль-де-Франс», м. Вінниця) | 
| Автори: | Ящишен О. | 
| Ключові слова: | технологія, якість, сировина | 
| Дата публікації: | 2024-12-30 10:43:12 | 
| Останні зміни: | 2024-12-30 10:43:12 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Мета дослідження – удосконалення технології приготування крем-брюле карамельний з шафраном та впровадженням у ресторані «Іль-де-Франс». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=30163 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 30163.pdf Розмір : 2075246 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |